Advice

 Companiile mari au in general angajate echipe de specialisti care sa le protejeze interesele. Exista insa si multe situatii in care beneficiarul de constructii, cumparator de casa sau apartament, stie foarte putin sau deloc despre constructii, despre felul cum se fac de la achizitia terenului pana la amenajarile interioare sau chiar exploatarea cladirii.

Aceasta lipsa de experienta ii poate conduce catre multe decizii gresite, catre optiuni limitate si tocmai de aceea este necesara prezenta unui specialist in domeniu care sa il consilieze, in special in fazele de inceput in care se pot lua decizii gresite cu impact major si pentru ca inca nu a fost angajata o echipa de proiect. Exact aceste decizii initiale pot avea o influenta deosebita asupra alegerii unui teren sau spatiu sau a unei evaluari financiare initiale atat pentru constructii dar si pentru costurile de exploatare ulterioare.
Chiar daca a ales o echipa de consultanti, un beneficiar fara experienta va avea intotdeauna sentimentul ca pot exista interese ascunse in spatele recomandarilor si ca nu poate sa verifice independent ca tot ceea ce i se propune este de fapt si cel mai potrivit pentu el.
A solicita implicarea unui consultant independent este esential ca si sprijin in fazele incipiente ale investitiei si apoi garantia ca ii sunt protejate interesele si dupa ce a contractat o echipa de proiectare si o companie de constructii.

Completează formularul

Loading